Musik

Vid sidan av sitt avskedsbrev hade Caroline också nedtecknat vilka låtar som hon ville ha spelade på sin begravning. Musik har ju förmågan att frambringa både känslor och budskap på ett mycket starkt sätt. Jag själv har svårt att lyssna på dem, men ibland är det faktiskt skönt att få göra det. Att bara ge sig hän åt sorgen och tömma ut allt. Efteråt känns det ofta lite bättre. Här följer några av låtarna som fanns med.

Gary Jules - Mad World

Just denna hade hon markerad som den absolut viktigaste. Texten säger allt det där som vi aldrig fick veta. Det som hon istället bar inom sig varje dag.

Broder Daniel- No Time For Us

Caroline var ett stort fan av Broder Daniel. Vid sidan av Mad World (ovan), blev detta inledningsmusiken på hennes begravning.

Marina And The Diamonds – Numb

Carolines lägsta nivå var sällan något annat än att vara bäst på det som hon tog sig för. Hon ställde orimliga krav på sig själv som till slut blev för stora.

First Aid Kit – Ghost Town

Känslan av att vara fast på fel ställe och en oförmåga att kunna påverka vart man är på väg, men mitt i allt en hälsning: I’ll come back to you some day.

Kent – Socker

Om våra ytliga ideal och oförmåga att lyssna. Kent var ett av Carolines favoritband. Jag såg dem tillsammans med henne i Lisebergshallen i samband med ”Röd” turnén.